German (DE)

Informativna dneva

Kalender
SGAMS dogodki
Datum
16.02.2019 9:00 am - 11:00 am
Ort
Vrbanska cesta, , 2000 Maribor, Slovenija

Beschreibung

Drage osnovnošolke, dragi osnovnošolci, spoštovani starši!

Prisrčno Vas vabimo, da se nam pridružite na informativnem dnevu (v petek ob 9. oz. 15. uri ali v soboto ob 9. uri), si ogledate prostore naše gimnazije in dijaškega doma, spoznate gimnazijce in profesorje, ki skupaj gradimo odnose ter soustvarjamo gimnazijski vsakdan na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška. Za vas pripravljamo delavnice v učilnicah, predstavitve projektov in obšolskih dejavnostih na stojnicah ter osrednjo prireditev v dvorani Zavoda.
Ali res drži, da je vzdušje na naši šoli prijetno, sproščeno, spoštljivo, drugačno? Da se lahko takoj počutiš domače in sprejeto? Bo tudi letos tako? Pridite in se prepričajte sami.
Kogar zanima, si lahko kadarkoli od 8. ure zjutraj ogleda tudi prostore Dijaškega doma A. M. Slomška.
Veselimo se srečanja z vami.

kolektiv ŠgAMS z ravnateljem dr. Samom Repoluskom


Nekaj zapisov dijakov 1. letnika o informativnem dnevu 2018:
- Informativni dan je bilj neverjetno popolno pripravljen.
- Zelo mi je bila všeč energija na šoli.
- Na informativnem dnevu so nas, vse bodoče dijake, zelo lepo sprejeli.
- Informativni je bil full dobro pripravljen, saj je vseboval glasbeno vsebino in igro in videlo se je, da šola gradi na osebnih odnosih z "divjaki".
- Informativni dan mi je bil zelo všeč, saj sem videla šolo, učitelje. Zelo všeč mi je bil njihov pristop, saj se ti takoj zazdi, da te sprejmejo medse.
- Glede na ostale šole se mi je zdel informativni na Škofijski najbolj prepričljiv. Všeč mi je bilo, da ste v njega vključili veliko dijakov, ogled šole ter šolski band.
- Najbolj mi je v spominu ostalo to, da si imel res občutek, da boš sprejet. Všeč mi je bila odprtost dijakov, ki so šolo predstavljali in tudi profesorjev.
- Najbolj mi je bilo všeč, kako so mi dijaki razkazovali šolo in bili iskreni z mano.
- Na informativnem dnevu me je izjemno navdušil bend. Všeč so mi bili profesorji, ki sem jih spoznala, dijaki so prav tako bili zelo velikodušni in prijazni.
- Najbolj je na mojo odločitev o vpisu vplival informativni dan, tako da kasneje nisem več niti razmišljala o kakšni drugi srednji šoli.
- Zelo mi je bilo všeč vzdušje na šoli.
- Škofijska je bila res predstavljena na zabaven, poseben in izviren način.

Standortinformationen

Vrbanska cesta, , 2000 Maribor, Slovenija

Land
Slovenia
Stadt
Maribor 2000
Straße
Vrbanska cesta

Back to top