German (DE)

Na pustni torek, 4. 3. 2014, se je na Škofijski gimnaziji zgodila glamurozna prireditev, na katero smo čakali vse leto. To je bila podelitev, ki ji na Zavodu A. M. Slomška še ni bilo podobne, podelitev prestižnih nagrad za najboljšo filmsko ekipo v naši hiši.
Organizator že 16. prireditve je bil 2. c razred, nominiranci pa so bili: James Bond s 1. a, Harry Potter s 1. b in Pirati s Karibov s 1. c. Nad izborom je, kot vsako leto, bdela strokovna žirija, ki je ob koncu prireditve podelila velikega Gamsa. Kot povod v začetek gamsovanja so nas nominiranci razveselili z v živo zaigranimi »trailerji«. Nominiranci so se sprehodili po slavnostni rdeči preprogi različnih iger, katere smo povezovali zvezdniki iz 2. c, ki smo blesteli v večernih toaletah.Nominiranci, sedaj že pravi »Gamsi«, so uspešno opravili vse naloge in poskrbeli za veliko dozo smeha ter zabave. Tik pred razglasitvijo najboljšega filmarja šolskega leta 2013/2014, je za glasbeni predah poskrbel šolski bend. Sledil je veliki finale: »Podelitve Gamsov«, tj. razglasitev zmagovalca. Temperatura in napetost sta med nominiranci močno naraščali, dokler ni tričlanska komisija razglasila zmagovalca, ki mu bo v naslednjem šolskem letu pripadla čast prirediti gamsovanje za sprejem novih »fazančkov«. Veliki zmagovalci letošnje prireditve so postali Pirati s Karibov s prof. Janijem Družovcem na čelu posadke.
gamsovanje1Organizatorji smo bili nadvse zadovoljni z odvijanjem slavnostne prireditve in še enkrat iskreno čestitamo vsem udeležencem gamsovanja za odlično pripravo.

Urška Fekonja in Petra Žaucer, 2. c

sportnikom prijazno iko1

izbrani logo

mlad logo

microsoft showcase school

msdnaa

stipendijski sklad

Back to top