Slovenščina (Slovenia)

 

Spoštovani dijaki in dijakinje,

pred sklepom šolskega leta vam posredujemo nekaj tehničnih navodil za dokončanje zadnjih obveznosti:

1. Omarice popolnoma izpraznite najkasneje do 24. junija (zaključna akademija). To pomeni, da na morebitne popravne izpite pristopate v običajni obutvi in ne v copatih.
2. Na morebitne popravne in predmetne izpite se pisno prijavite najkasneje do 21. junija do 12. ure. Popravni in predmetni izpiti bodo med 1. in 5. julijem, razpored pa bo objavljen predvidoma do 24. 6.
3. Prav tako se do 21. junija do 12. ure pisno prijavite na morebitne dopolnilne izpite, ki se bodo izvedli 26. in 27. junija, razpored pa bo prav tako objavljen do 24. 6.
4. Vloge za Štipendijski sklad (subvencioniranje plačila prispevka staršev – velja izključno za družine s težkim socialnim stanjem) bodo kmalu objavljene na spletni strani gimnazije, zato jih natisnite in izpolnite že čez poletje, vložite pa jih najkasneje do petka, 6. septembra 2019. Po tem terminu vlog na žalost ne bomo mogli upoštevati.
5. Prosimo vas, da skupaj s starši doma preverite in do konca junija poravnate vse finančne obveznosti do šole, da se bomo izognili neljubemu urejanju zamudnin.

Nekaterim se bodo počitnice začele 25. junija, drugim pa 6. julija, ne glede na to pa vsem želimo dolge in z lepimi dogodki zapolnjene dneve, ter da se zdravi spet srečamo 2. septembra.

dr. Samo Repolusk, ravnatelj

sportnikom prijazno iko1

izbrani logo

mlad logo

microsoft showcase school

msdnaa

stipendijski sklad

Back to top