Slovenščina (Slovenia)

Družba Skalina d.o.o. je bila ustanovljena v letu 2008, z namenom, da s svojim delom oz. poslanstvom zagotovi nemoteno delovanje Zavoda Antona Martina Slomška. Zavod skupaj s Skalino uresničuje koncept Medgeneracijskega centra, na Vrbanski cesti 30, v Mariboru.
Osnovni namen družbe je „gostinsko – športni“. Z moderno kuhinjo in strokovnim kadrom skrbi za dnevno prehrano enot Zavoda Antona Martina Slomška. Te pa so Škofijska gimnazija A. M. Slomška, Dijaški dom A. M. Slomška, Hiša otrok - vrtec Montessori, OŠ Montessori in Medgeneracijska akademija A. M. Slomška. Osebje Skaline pripravlja tudi dnevne malice za kar 115 zaposlenih vseh omenjenih enot.
Vrata kuhinje in jedilnice so odprta tudi vsem, ki bi radi proslavili svoj praznik, obletnico ali pripravili pogostitev oz. poslovno kosilo. Organiziramo oz. pripravljamo maturantske plese bodisi za dijake Škofijske gimnazije kakor za dijake drugih šol.
V okviru družbe Skalina d.o.o. pa lahko poskrbite tudi za svoje zdravje in fizično kondicijo. V prostorih telovadnice se lahko razgibate v plesni dvorani, kjer je organizirana skupinska vadba ali se na treh vadbenih igriščih pomerite v ekipnih športih.
Veliko telovadnico lahko spremenimo tudi v prijeten prireditveni prostor za koncerte ali druge podobne prireditve.

Z veseljem vas pričakujemo!


Skalina d.o.o.
Matjaž Podlesek, direktor

Back to top