Škofijska VIP 2Dragi bodoči dijakinje in dijaki, spoštovani starši,

 

virtualna informativna dneva Škofijske gimnazije A. M. Slomška bosta 11. in 12. februarja potekala z dogodki v živo preko aplikacije Zoom (klikni) - Meeting ID: 975 8036 2073.

Pričetek javljanj v živo bo:

- v petek ob 9. in ob 15. uri,

- v soboto ob 9. uri.

Pridružite se nam lahko že nekaj minut prej in ostanete z nami ves dopoldan ali popoldan, če vam bo čas dopuščal. Čez dan se bodo namreč zvrstili različni dogodki, vsakokrat z drugimi gostitelji in temami. Lahko se nam pridružite tudi kadar koli čez dan pri posameznem dogodku, ki vas bo posebej nagovoril in dijakom postavite vprašanja, na katera doslej še niste dobili odgovorov.

 

 

 

0001K dogodkom v živo se lahko vključite kadar koli, tudi če se ne boste mogli pridružiti točno ob uri.

V petek bomo program v živo oddajali med 9. in 17. uro ves čas, v soboto med 9. in 12. uro.

Naš Zoom prostor bo javno odprt in vas ne bomo pustili čakati v čakalnici, ampak boste takoj po kliku že vključeni v naše dogajanje. Izberite si tiste predstavitve, ki vas zanimajo. Veseli pa bomo, če boste z nami ostali dlje časa, saj bodo vsi dogodki zanimivi, informativni in sproščeni. Vsakega pripravlja druga skupina dijakinj in dijakov, tako da boste lahko prisluhnili različnim pogledom, izkušnjam ter mnenjem.

Veselimo se srečanja z vami. Pridružite se nam in se pustite presenetiti. Mi se bomo potrudili, da vam v naši družbi ne bo dolgčas. :)

 

Vabimo dijakinje in dijaki ŠgAMS ter profesorice in profesorji z ravnateljem