Dragi učenke in učenci, cenjeni starši in skrbniki,

na Slomškovi gimnaziji dijakinje, dijaki, profesorice in profesorji že zelo intenzivno pripravljamo program za informativna dneva, ki bosta potekala na Vrbanski 30 v petek, 16. 2. 2024, ob 9. in 15. uri ter v soboto, 17. 2. 2024, ob 9. uri.

Prijazno vas vabimo, da nas v enem od treh terminov obiščete. Preko osebnih in iskrenih odgovorov naših vodnic in vodnikov, v dogajanju odrskega programa in drugih srečanjih na hodnikih in v učilnicah boste dobili raznolike odgovore na vprašanje, v čem vse se Slomškova gimnazija razlikuje od drugih šol in v čem so poti naših dijakinj in dijakov do želenega cilja drugače tlakovane.

Goste bomo sprejemali zjutraj od 8.15 ure in popoldan od 14.15 ure naprej. Posebej vas nagovarjamo, da pridete že pred uradnim začetkom, saj vam imamo veliko za ponuditi in pokazati. V tem zgodnejšem času pred uradnim začetkom programa vas želimo popeljati po šoli, med stojnicami in delavnicami ter vam predstaviti nekaj zanimivih dejavnosti, za katere pozneje, ko se prične dogajanje v učilnicah in na odru, ne bo več dovolj priložnosti. Zato srčno povabilo, da si vzamete več časa za obisk pri nas.

Za bodoče dijakinje in dijake, ki prihajate iz oddaljenih krajev in boste v prihodnjem šolskem letu želeli bivati v Dijaškem domu A. M. Slomška, bodo vrata doma odprta zjutraj že od 8. ure in popoldan od 14. ure naprej. Lahko si zjutraj najprej ogledate dom in pridete nato na gimnazijo, ali se najprej oglasite na gimnaziji in nato v domu. 

Veselimo se srečanja z vami in vašega zanimanja za našo ustanovo. Potrudili se bomo, da se boste v naši hiši dobro počutili.

Dijaki, dijakinje, profesorji in profesorice z ravnateljem dr. Samom Repoluskom

 

SgAMS plakat 2024 1